Kreatív húsvéti workshopSzeretettel várunk minden érdeklődőt húsvéti alkotói workshopunkra.
Lesz ecsethullámzás, tojásfröcskölés, pörgős zenék, finomságok, móka-kacagás, inspiráló hangulat. :)

Milyen technikákat fogunk alkalmazni?

  • Decoupage
  • Egyfázisú repesztés
  • Tojásfröcskölés
  • Díszítés

A 4 órás workshop keretében elsajátíthatjátok a gyűrődésmentes dekupázs lépéseit, illetve az egyfázisú repesztés csínját bínját. Megismerkedhettek a dekupázshoz, repesztés technikához alkalmazott anyagok megfelelő használatával, valamint megtanulhatjátok azt is, hogy mi a különbség a különböző repesztéses eljárások között. Megmutatjuk, hogy mi szükséges ahhoz, hogy végre tökéletesen sikerüljön az egyfázisú repesztés

Milyen anyagokkal dolgozunk és miket fogunk készíteni?

A foglalkozás keretein belül Pentart alapanyagokat biztosítunk számotokra (akril festékek, dekupázs ragasztók, lakkok, repesztő rendszer). Tucatnyi bájos húsvéti szalvéta közül választhatjátok ki a szíveteknek kedveseket, melyeket polisztirol tojásokra, különböző fafigurákra dekupázsolunk. Az elkészült alkotásokat raffiával, szalagokkal, gyöngykupakokkal díszítjük, valamint készítünk nekik egy bájos tojásboxot is mohával bélelve.

Alapanyag lesz bőven, így annyit készíthetsz belőlük, amennyit a kedved tartja. :) 

Kiket várunk?

Teljesen kezdőket és profibbakat is egyaránt szeretettel várunk. Ha meg szeretnél ismerkedni a dekupázs, illetve repesztés technika alapjaival, vagy mélyíteni szeretnéd a már meglévő tudásodat, garantáltan mindkét esetben olyan információkkal és tudással leszel gazdagabb a workshop végén, melyet senki nem vehet el tőled. A tanulás mellett elsajátíthatsz néhány trükköt is, melyeket eddig talán még nem is ismertél. :)
Ezután sokkal bátrabban fogsz nekiállni egy-egy tárgy díszítéséhez, hiszen tudni fogod a technikákat megfelelően és bátran alkalmazni. 

Mire számíthattok?

A szuper hangulatról, finomságokról, alapanyagokról, eszközökről mi gondoskodunk. Ti csak gyertek el, érezzétek jól magatokat, és alkossatok együtt, velünk. 
A workshop végére saját kezetek által készített csodás húsvéti asztaldíszt fogtok hazavinni, telis-tele mindenféle szépséggel, és persze a "know-how"-val is gazdagabbak lesztek, amit innentől kezdve bármikor alkalmazhattok. 


A workshopot tartja: Béres Kata | Katie's Decoupage

Ára: 7.500 Ft/fő

A workshopra a helyedet 3.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

Időpont: Március 18. (vasárnap) 13:30 - 17:30

Helyszín: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d.

Jelentkezés:  hello@hellodiy.hu

Jelentkezz gyorsan, mert maximum 10 főt tudunk fogadni.