DIY Projektek

Audrey Hepburn kép

Feltöltötte: Takács Eszter
477
egyedi megtekintés
0
Nehézség:
Közepes

Elkészítési idő:
2 nap

Alapanyagok:
  • 1 db 50x50-es vászon
  • 50 ml Pentart akrilfesték fekete (matt)
  • pauszpapír
  • vékony és vastag ecset
  • 1 db gyöngyös bizsu fülbevaló
  • a kép fénymásolatban
  • ceruza, radír, filctoll, tű

Imádom Audrey Hepburn-t. Régóta nézegettem az IKEA-ban kapható Audrey Hepburn képet. Egyszer majdnem meg is vettem... Épp a kiárusítás szakaszában volt és szerintem az utolsó darab volt az üzletben, de valahogy sokalltam érte még az akciós árat is és annyira nem is volt szép, meg aztán cipelni Pestről buszon nem egy leányálom :) Aztán rájöttem, hogy ezt én is meg tudom otthon csinálni jóval olcsóbban... sőt, kicsit különlegesebbet is tudok készíteni a boltinál. Hát neki is álltam...

Audrey Hepburn kép

1. lépés:

Először kiválasztottam a képet. Majd számítógépen 3 részre vágtam szerkesztőben, méretarányosan egymáshoz igazítottam őket és végül egyenként kinyomtattam A4-es lapokra. Így tudtam az 50x50-es vászonhoz igazítani a képet :)
Ezután pauszpapírra átmásoltam a rajzot; ez azért kellett, hogy a vászonra fel tudjam vinni a rajzot. Miután a ceruzarajz már kész volt a vásznon, fogtam egy vékony ecsetet és fekete akrilfestékkel megrajzoltam a körvonalakat. A nagyobb részeken vastagabb ecsetet használtam a kitöltéshez.

1. lépés

2. lépés:

Végül amikor kész lett a festmény, a fülbevalónál tűvel szúrtam egy lyukat és oda tűztem egy bizsu gyöngyös fülbevalót. Hát így készült az én saját egyedi Audrey Hepburn képem, amire azóta is örömmel nézek :)

2. lépés
HDIY_TOLTSD_FEL

Mi a véleményed?

“A stílus maga az ember.”
Kérjük, hogy légy kedves, pozitív és építő jellegű.

Hasonló ötletek