DIY Projektek

Babaház

Feltöltötte: Szalma Mária
271
megtekintés
0
Nehézség:
Összetett

Elkészítési idő:
30 nap

Alapanyagok:
  • sok Papír
  • sok festék
  • 1 liter ragasztó
  • minimális cérna
  • néhány deciméter textil

Egy 12 éves nagylány segítségével fogtunk bele ebbe a projektbe. Olyan babaházat akartunk, amilyen senki másnak sincsen.

Babaház

1. lépés:

Beszereztük a banános dobozokat, kétoldalú ragasztóval összeillesztettünk kettőt. Kartonpapírból megcsináltuk a válaszfalakat, és letapétáztuk A4-es fehér lapokkal az egészet. Ezután jöhetett a festés, és a bútorok elkészítése. Elkészítettük a sablonokat papírból. Festettünk, ragasztottunk, hajtogattunk, nyomtattunk készen letölthető, márkajelzésekkel ellátott ételes, tisztítószeres dobozokat dekoráció gyanánt.

1. lépés

2. lépés:

Elkészült a gyerekszoba. Található benne ágy, kalózos láda, kincses térkép, könyvespolc könyvekkel.

2. lépés

3. lépés:

Elkészült a szülők hálószobája. Van benne baldachinos ágy, szőnyeg, virág, képek a falon.

3. lépés

4. lépés:

Elkészült a konyha, van benne gáztűzhely, mosogató, konyhaszekrény, ami tele van konzervekkel és további élelmiszerekkel. Elkészült a gyékény díszítésű papírszékek az asztallal.

4. lépés

5. lépés:

Elkészült a fürdőszoba. Vintage stílusú kádat terveztünk bele, lábakon áll, szívecske mintás, a mosdókagylón megtalálható a fogkrém és a szappan is. A fonott mintás polcon parfüm és egyéb illatszerek találhatóak.

5. lépés

6. lépés:

Elkészült a mosókonyha, ahol a ház asszonya moshat, száríthat, van benne fonott mintás szennyestartó kosár és tisztítószerek, mosópor is.

6. lépés

7. lépés:

Elkészült a nappali. Van benne TV, varrott kanapé, virágok, kandalló, könyvespolc. Ide vezet a lentről induló csigalépcső.

7. lépés

8. lépés:

Elkészült az előszoba. Innen indul a fentre vezető csigalépcső, itt is van egy kanapé, ahol pihenhetnek a ház lakói. Itt is van virág, és rajzoltunk egy órát. A fal mellett megtalálható egy fonott előszobaszekrény.

8. lépés

9. lépés:

Elkészítettük a kamrát. Van benne egy hűtőszekrény tele (papír) finomsággal. Van benne egy zsák krumpli papírból, a falról szalonna és kolbász lóg. A falon nem maradhat el a magyar kamrákra jellemző, házias szárított kalocsai csípős paprika füzér, és egy fonott fokhagyma koszorú.

9. lépés

10. lépés:

És elkészült végre. Két oldalas.

10. lépés
HDIY_TOLTSD_FEL

Mi a véleményed?

“A stílus maga az ember.”
Kérjük, hogy légy kedves, pozitív és építő jellegű.

Hasonló ötletek