DIY Magazin

Kreatív ötletek, érdekességek a DIY világból

Színes és eredeti ötletek a Simple Stylish ALKOSS&DÍSZÍTS magazinban

 

Hogyan változtassuk meg a lakásunk stílusát és leheljünk új életet a régi tárgyakba?

Minden otthonban vannak régóta elhanyagolt bútorok és egyéb, mindennapi használatra alkalmas tárgyak, amelyektől – bár sérültek és kopottak – nem szeretnénk megválni. Mindannyiunknak vannak olyan darabjai a gardróbjában, például táskák vagy cipők, amelyek az idő múlása ellenére még mindig fontosak számunkra. Szerencsére néhány egyszerű trükkel újra életet lehelhetünk ezekbe a tárgyakba.
A SIMPLE STYLISH ALKOSS&DÍSZÍTS sorozat nemrég 
jelent meg a piacon, segítségével megváltoztathatjuk lakásunk stílusát, és visszaállíthatjuk fontos tárgyaink korábbi „dicsőségét”.

A nagyi fából készült fiókos szekrénye, a gyönyörű öltözőasztal anyukád fiatalkorából, vagy kedvenc gyermekkori játékaid az évek során elvesztették korábbi fényüket? Ahelyett, hogy ezeket kidobnád, inkább varázsold újjá őket!

Felújíthatod őket például különleges festékekkel, amelyeket bármilyen felületen lehet használni. Közvetlenül faanyagra, üvegre, kerámiára, műanyagra, szövetre és fonott anyagra is alkalmazhatóak. Ennek köszönhetően hosszabb ideig megtarthatjuk emlékeinket. Az inspirációk és az ötletek végtelenek.

Régi csészékből lenyűgöző gyertyatartót készíthetünk, vagy egy edényből akár lámpabúrát. A kanalak lehetnek akasztók, a tölcsérek pedig gyertyatartók. A SIMPLE STYLISH ALKOSS&DÍSZÍTS sorozat számos ötletet és inspirációt kínál.
Továbbá minden kiadvány tartalmaz egy festéket és dekorációs anyagokat, valamint gyakorlati útmutatást a használatukhoz. A Chalk Paint egy olyan festék, melybe első látásra beleszeretsz. Lágy fényének köszönhetően minden felületnek különleges, krétával színezett hatást kölcsönöz, a rendelkezésre álló színpaletta különleges, finom árnyalataiban.


Ha a régi bútorokat saját kezűleg újítod fel, lenyűgöző eredményeket érhetsz el – a hatás nem marad el, elégedett leszel, örömöd pedig felbecsülhetetlen lesz! Az ilyen bútordarabokkal gyönyörűen megkomponálhatjuk a belső tereket, például vintage stílusban, kopottas-elegánsan vagy Provence-i stílusban. Ráadásul a lélekkel újjávarázsolt tárgyak rendkívüli hangulatot kölcsönöznek lakásunknak.

A SIMPLE STYLISH ALKOSS&DÍSZÍTS alább bemutatott ötleteiből te is ihletet meríthetsz:
További információ a sorozatról: www.deagostini.hu/alkossesdiszits

 

Mi a véleményed?

“A stílus maga az ember.”
Kérjük, hogy légy kedves, pozitív és építő jellegű.

Címkék