DIY Magazin

Kreatív ötletek, érdekességek a DIY világból

Hullahopp koszorúk - Tavaszi dekoráció

 

Tavaszi koszorúk, ajtódíszek, dekorációk hullahopp karikából

A gyönyörű, színpompás tavaszi koszorúk szerelmesei örülhetnek, hiszen nagyon divatos és mutatós megoldás, ráadásul rendkívül könnyen elkészíthető tavaszi dekorációk készíthetőek egyszerű hullahopp karikák felhasználásával.

A tavaszi és nyári esküvők egyik kedvenc dekorációs eleme nemcsak ezeken az ünnepeken állja meg a helyét, hanem otthonunkban is csodás hangulatot fog varázsolni, legyen szó akár nappali díszítésről, vagy kerti- illetve terasz dekorációról.

A hullahopp karikás koszorú trend a könnyű, szellős megjelenésről szól, mely tavasszal tökéletes harmóniát és eleganciát sugároz. Kifejezetten nagyméretű és látványos koszorúkat alkothatunk belőlük, melyek jól muatatnak bejárati ajtókon, a nappali falán, vagy akár a kertben is. A tavaszi virágokkal díszített, fellógatott hullahopp koszorúk álomszépen mutatnak a kertben. A halványrózsaszín, a babakék és a friss levendula szín- és  illatharmóniája igazi tavaszi hangulatfelelősök. Egy fényfüzérrel pedig tovább fokozhatjuk a hangulatot beltéren és kültéren egyaránt.

Inspirációként nézzétek meg milyen szépségeket készíthettek egy egyszerű hullahopp karika alappal: 

Képek forrása: Pinterest 

Ha már te is készülsz a tavaszra, nézz körül a feltöltött tavaszi projektek között, és meríts ötleteket:

Tavaszi dekoráció - Tavaszi kreatív ötletek
Húsvéti dekorációk - Húsvéti kreatív ötletek
 

Mi a véleményed?

“A stílus maga az ember.”
Kérjük, hogy légy kedves, pozitív és építő jellegű.