DIY Magazin

Kreatív ötletek, érdekességek a DIY világból

Dekupázs technika kezdőknek lépésről lépésre 6. lecke - Az antikolás 2. rész

Az antikolás 2. rész - Csiszolással

10+ különleges kreatív karácsonyi színező gyerekeknek

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi otthon mindig lelkesen vadásszuk a szépen megrajzolt, egyedi és különleges színezőket a gyerekeknek. Ha nálatok is nagy kedvencek a különböző letölthető és nyomtatható színezők, akkor az alábbiakat biztosan örömmel fogják színezni a kisebbek, de akár nagyobb gyerekeknek is jó választás, hiszen egytől-egyig szuperek.

Kőbányáról Amerikáig

Egy elhivatott vegyész 25 évvel ezelőtt nagyot álmodott és csupán 5 fővel elindította vállalkozását, a Pentacolor Kft-t.
A cég elsőként ragasztókkal foglalkozott, majd szépen sorjában megjelentek a hobbi vegyszerek.

15 kreatív karácsonyfa

Van, aki a klasszikus megoldásokat kedveli, ám olyan is akad, aki inkább szakít a hagyományokkal és a szokásos helyett inkább vicces, vagy a tradícióktól merőben eltérő karácsonyfát állít. 

Szalvétatechnika kezdőknek lépésről lépésre 5. lecke - Az antikolás

Az antikolás 1. rész

Festéssel vagy bitumenes antikoló pasztával

Kész lettél egy dekupázsolt szépséggel, de szeretnéd még valamivel tovább díszíteni? Ne aggódj, a lehetőségek tárháza végtelen.

5 fenséges ünnepi illat a lakásban

Még jobban esik az ünnepi készülődés, ha közben egész nap csodás illatot varázsolsz az otthonodba. Próbáld ki az alábbi recepteket, és meglátod, úgy fogod érezni magad, mint egy mesés karácsonyi faluban.

25 újrahasznosított karácsonyfadísz gyerekekkel

Az ötletes karácsonyfadíszek készítése, a gyerekeket is bevonva talán a legjobb időtöltés, ami a kreatív karácsonyi tevékenységeket illeti, hiszen ebben az időszakban különösen sokféle csillogó-villogó alapanyagot használhatunk, ráadásul a téli karakterek, mint hóember, rénszarvas vagy Mikulás is megannyi ötletet tartogat.

Téli bakancslista - 50 inspiráló ötlet a téli időszakra

A téli időszak igazán megosztó tud lenni. Van aki egyszerűen imádja, és önfeledt örömmel várja, hogy végre belevethesse magát a karácsonyi dekoráció készítésbe, és ellepje vele az egész lakást. És persze olyanok is vannak, akik azt szeretik a legjobban a télben, amikor vége van.

30 egyedi karácsonyi ajándékötlet saját kezűleg

Ha úgy döntesz, hogy saját kezűleg készített ajándékkal leped meg szeretteidet, akkor bizony érdemes időben elkezdeni a karácsonyi készülődést.

Dekupázs technika kezdőknek 4. lecke - Rizspapír beágyazása körbefestéssel

Ne hagyd ki az előző három részt sem, ha még nem olvastad:

20 karácsonyi mézeskalács ház

Összegyűjtöttük a 20 legkreatívabb és legimádnivalóbb mézeskalács házikót.

Sablonok és minták papír hópehelyhez

A papír hópelyhek készítése először lehet, hogy kicsit bonyolultnak tűnik, de az igazság az, hogy gyerekjáték. Csak egy megfelelően hajtogatott papírra, egy ceruzára és egy ollóra lesz szükséged. A variációk száma pedig szinte végtelen.